CRV op Agriflanders: Samen werken aan de veestapel van de toekomst

11
dec
2018
0
Reacties
catalogus Agriflanders, keuring melkvee
Luc De Kerf met topkoe Donatelle (v. Delta Olympic) met in zijn kielzog Patrick Claeys met Stadeldochter Bola (Agriflanders 2017)

Wensen wij niet allemaal hoogproductieve koeien die lang en zorgeloos op het bedrijf kunnen blijven? Koeien die staan voor de duurzame melkveehouderij van morgen. Dat zijn koeien waarmee u verder kunt! Op uw bedrijf werkt u dag in, dag uit met uw dieren en geeft ze de best mogelijke zorg en aandacht.

CRV ondersteunt u hierbij met genetica, dienstverlening, managementinformatie en advies. Zo werken we samen aan een gezonde, efficiënte en een toekomstbestendige veestapel. Tijdens de melkveedag op Agriflanders presenteren wij u mooie dieren met een uitzonderlijke genetische aanleg. Zij vormen de basis voor de melkveehouderij van de komende jaren.

U bent van harte uitgenodigd op donderdag 10 januari 2019 om 12.00 uur om samen met ons een beeld te vormen van de koeien die we in de toekomst gaan melken. Voor en na deze presentatie vindt de melkveeprijskamp plaats in combinatie met de jongerenwedstrijd Kijk op Keuren. De dag wordt afgesloten met een demo Functioneel Exterieur.

Uw koe op de Wall of Fame?

U deelt samen met CRV de passie voor vee. In de Wall of Fame op onze stand tonen we die gezamenlijke passie. Heeft u op uw bedrijf een of meer favoriete koeien of kalveren, stuur dan uw foto’s van minimaal 1 MB aan klantenservice.be@crv4all.com. Vermeld de naam van het dier en eventuele personen op de foto, uw familienaam en woonplaats.
Alle inzenders maken kans op een mooie attentie! Insturen kan tot 31 december.