Veehouders activeren gefaseerd hun persoonlijke Mijn CRV-account

categorie Efficiëntie
28
mei
2021
0
Reacties
mijn crv

CRV is gestart met het gefaseerd uitnodigen van veehouders om hun persoonlijke Mijn CRV-account te activeren. In dit account staan persoons- en bedrijfsgegevens en een overzicht van alle deelnames die de veehouder bij CRV heeft.

U gebruikt Mijn CRV ook om in te loggen in alle (nieuwe) applicaties van CRV. Door in Mijn CRV te klikken op het icoon van een programma, gaat u direct naar de applicatie om deze te gebruiken. Ook kunt u zich via Mijn CRV eenvoudig zelf aanmelden voor de nieuwe mobiele app CRV Dier en/of de desktop applicatie CRV Bedrijf. Alle nieuwe apps zijn samen met veehouders ontwikkeld en nu nog gebruiksvriendelijker.

 

Uw gegevens blijven goed beschermd

Het uitnodigen voor activatie gaat met zo’n 1000 veehouders per week en gebeurt per e-mail. Activeren van Mijn CRV is onderdeel van het vernieuwen van alle software waarmee CRV veehouders ondersteunt in hun bedrijfsvoering. Door voortaan via Mijn CRV in te loggen blijft data van veehouders nu en in de toekomst goed beschermd.

 

Meer weten over Mijn CRV?

Bekijk dan de webpagina over Mijn CRV waar ook veelgestelde vragen staan (in het tweede tabje). Mocht u vragen hebben over Mijn CRV, neem dan contact op met CRV Klantenservice via 078-15 44 44.