Praktijkverhalen slaan aan op Winterbijeenkomsten

categorie Coöperatie
23
feb
2017
0
Reacties

Gisteravond was in Raalte de laatste CRV-Winterbijeenkomst van 2017. Hiermee sloten we een reeks van 60 CRV-Winterbijeenkomsten in Nederland en Vlaanderen succesvol af. De eerste Winterbijeenkomst vond plaats op 18 januari, de dag na de feestelijke ledenraad waar de fusie tussen VRV vzw en CR Delta u.a. werd bekrachtigd.

Er waren veel positieve reacties op het programma voor de Winterbijeenkomsten voor melkvee, met als thema: Ondernemen met DNA. Voor de pauze werden de coöperatieve zaken besproken en werd een toelichting gegeven op de ontwikkelingen in de businessunits wereldwijd. Daarnaast presenteerde een veestapeladviseur van CRV enkele stieren. Na de pauze kreeg een collega-veehouder het woord. De vlotte presentatie en zijn praktijkverhaal over ‘Ondernemen met DNA’ zorgde voor veel enthousiasme over Fokken op Maat. Na afloop was er nog voldoende tijd voor ontmoeting tussen leden en medewerkers van CRV.

‘DNA is echt een onmisbaar handvat in je bedrijfsvoering.’
Jacko Wiering, melkveehouder te Wognum

Winterbijeenkomsten vleesvee ook een succes
Ook voor vleesveehouders werden er Winterbijeenkomsten georganiseerd. Deze bijeenkomsten werden overdag gehouden, in combinatie met een bedrijfsbezoek. Dit resulteerde in een hogere opkomst dan de voorbije jaren. Ook werd de module diergezondheid in VeeManager besproken. Hiermee kan het medicijngebruik op het bedrijf op een eenvoudige en efficiënte manier bijgehouden worden.

Het bedrijfsbezoek tijdens de Winterbijeenkomsten vleesvee was een schot in de roos

Het bedrijfsbezoek tijdens de Winterbijeenkomsten vleesvee was een schot in de roos

 

 

Bekijk ons aanbod in de webwinkel