Nu inschrijven voor Nacht van de Holstein

categorie Coöperatie
5
feb
2018
0
Reacties
Nacht van de Holstein

De Nacht van de Holstein in het Waalse Libramont vindt plaats op zaterdag 17 maart in het Exhibition and Congress. Inschrijven voor de drieëntwintigste editie van de Nuit de la Holstein kan tot 13 februari.

Inschrijven voor de Nacht van de Holstein is mogelijk voor alle Europese fokkers van holsteins, in alle categoriën (vaarzen, gekalfde vaarzen en koeien). Zelf dieren inschrijven kan tot 13 februari via bijgevoegd formulier. De organisatie verzoekt u om het inschrijvingsformulier zorgvuldig in te vullen (liefst digitaal) om fouten in de catalogus te voorkomen.

 

Speciale reeksen tijdens Nacht van de Holstein

Dit jaar is er een Canadese jury, de heer Jean Claude Fleury. Hij zal vergezeld zijn van juffrouw Florie Poirrier. Bovenop de gekende reeksen per leeftijd, zijn er twee speciale reeksen, namelijk een voor de beste red-holstein in lactatie en een voor de koeien met een productie van 50.000 liter of meer. Deze dieren nemen dus naast hun deelname volgens leeftijdscategorie eveneens deel aan de speciale reeks. Naast de prijskampen voorziet de organisatie ook in eetgelegenheid en een loterij. Voor meer informatie kunt u terecht op www.nuitdelaholstein.be.

Bekijk de deelnemingsvoorwaarden voor de Nacht van de Holstein
Lees meer informatie over de Nacht van de Holstein