Huib Jan Krasenberg versterkt directie CRV

categorie Coöperatie
6
dec
2016
0
Reacties

De Raad van Commissarissen van CRV Holding heeft per 1 februari 2017 Huib Jan Krasenberg benoemd als directielid van CRV. Hij wordt in die positie verantwoordelijk voor de businessunit West-Europa inclusief Marketing. Deze aansturing werd het afgelopen jaar waargenomen door de huidige directieleden, na het vertrek van de voormalige managing director van de businessunit West-Europa.

huib-jan-krasenberg-400Huib Jan Krasenberg (46) is zeer goed bekend met de rundveehouderij en heeft veel commerciële ervaring. Zelf afkomstig van een Gronings melkveebedrijf, was hij in zijn loopbaan onder meer actief als commercieel directeur bij Barenbrug Holland, waar hij verantwoordelijk was voor de verkoop- en marketingstrategie en voor de internationale verkoopresultaten. Ook werkte hij bij Cehave Landbouwbelang, waar hij verantwoordelijk was voor de verkoopresultaten van Cehave International.

In zijn huidige positie werkt Huib Jan Krasenberg als marketingdirecteur voor Rousselot, wereldwijd marktleider in de verkoop van gelatine en collageen. In die functie is hij verantwoordelijk voor de marketing, verkoop en technische ondersteuning in Europa, het Midden-Oosten en Afrika.

Met de benoeming van Huib Jan Krasenberg als vierde directielid, borgt de Raad van Commissarissen van CRV rechtstreekse aansturing van de businessunit West-Europa door de hoofddirectie. Hiermee wordt tevens invulling gegeven aan de strategie om de coöperatieve aspecten van CRV duidelijker naar voren te laten komen.

Vanuit zijn nieuwe positie geeft Huib Jan Krasenberg dan ook leiding aan de recentelijk ingezette organisatieveranderingen in de coöperatieve thuismarkten Nederland en Vlaanderen. Daarbij gaat de dienstverlening vanuit een nieuwe regiostructuur, dus dichter bij de leden-veehouders, plaatsvinden.

De Raad van Commissarissen van CRV wenst de heer Krasenberg heel veel succes in zijn nieuwe positie.