Hoe gaan de dochtergroepen er uit zien in Den Bosch?

categorie Coöperatie
18
jun
2015
0
Reacties
CRV Koe-Expo 2015 te Den Bosch

Over een paar dagen is het zover! CRV presenteert meerdere dochtergroepen op de CRV Koe-Expo. Ben u ook zo nieuwsgierig hoe dat eruit gaat zien? Wij geven u alvast een klein voorproefje gebaseerd op eerdere dochtergroepenpresentaties.

Ook nieuwsgierig hoe de groep van Atlantic er zaterdag gaat uitzien? Atlantic is de meest gebruikte stier in Nederland en Vlaanderen en logischerwijze wordt er reikhalzend uitgekeken naar zijn optreden.
In Den Bosch zal het zijn derde optreden zijn. Wilt u de eerste 2 nog eens bekijken?

G-Force
Ook van de super efficiëntie-stier G-Force is het niet zijn eerste optreden. Eerder dit jaar bracht hij een opmerkelijke groep in de ring op de Koe Expo in Gent, uit een zeer beperkte selectie.

Cookiecutter Hunter
Een andere Man-O-Man-zoon die internationaal veel aanzien heeft, is Cookiecutter Hunter. Van deze CRV-Amerikaan is het eveneens het tweede optreden. Bekijk zijn eerste verschijning met dochters

Overige stieren
Voor de andere stieren Camion Van De Peul, Diepenhoek Rozello, Batenburg Stellando, De Vrendt Reality en de MRY-stier Rivaal is het de eerste maal dat er een dochtergroep geformeerd wordt.

De dochtergroepen zijn geselecteerd in het kader van de thema’s vruchtbaarheid, productie, efficiëntie, gezondheid en levensduur die hèt verschil maken op veel veehouderijen. Bekijk hier de CRV-resultaatwijzer.

U komt toch ook!
Wij heten u graag welkom komende zaterdag in de Brabanthallen in Den Bosch vanaf 9u.

Lees hier alles over de CRV Koe-Expo