CRV-Event: Neem deel aan de elitekeuring

categorie Coöperatie
20
okt
2016
0
Reacties

Op donderdag 12 en vrijdag 13 januari 2017 heeft tijdens Agriflanders in Gent het CRV-Event plaats. Naast de klassieke Vlaamse kampioenschappen voor holstein en Belgisch witblauw zal CRV in de showpiste de Vlaamse veehouders ook een vernieuwd programma aanbieden. 

Programma
In hal 8 start CRV donderdag 12 januari om 10.30 uur met een elitekeuring voor de beste Vlaamse holsteindieren. Vanaf 12.30 uur organiseert CRV het programma ‘Ondernemen met DNA’, waarbij veehouders in woord en beeld kunnen kennismaken met een van de belangrijkste ontwikkeling in de veeverbetering van de laatste jaren.

Een dag later, vrijdag 13 januari, start om 10.30 uur een elitekeuring voor het Belgisch-witblauwvee. Naast de beste vrouwelijke dieren uit Vlaanderen zullen deze keer ook opnieuw stieren getoond worden.

Deelnemen aan de elitekeuringen
Wil u met een of meerdere dieren deelnemen aan de individuele keuringen op het CRV-Event? Schrijf uw dieren dan in via het digitale formulier hieronder of via het e-mailadres prijskampen.be@CRV4all.com.

Inschrijven kan tot maandag 14 november 2016. Belangrijk is dat alle dieren dienen te voldoen aan het opgelegde sanitaire en technische reglement. Beide reglementen worden midden oktober op deze website gepubliceerd. Een selectiecommissie komt langs om te bepalen of uw dieren mogen deelnemen. Inschrijving voor de prijskampen is gratis.

Inschrijven individuele keuringen