CRV Koe-Expo, meer dan je ziet

categorie Coöperatie
21
mei
2015
0
Reacties
CRV Koe-Expo 2015 te Den Bosch

Op zaterdag 20 juni 2015 is ’s-Hertogenbosch het epicentrum voor de koeienliefhebber. In de Brabanthallen komt u als koeienliefhebber ogen tekort op de CRV Koe-Expo.

De CRV Koe-Expo is een evenement waar veehouders komen om koeien te kijken, elkaar te ontmoeten en kennis te nemen van nieuwe ontwikkelingen op het gebied van de rundvee-houderij.

In deze tijd ligt nog meer dan voorheen het accent op resultaten behalen en het efficiënt runnen van uw veestapel. Met CRV hebt u een partner die u innovatieve meerwaarde biedt bij het managen van uw veestapel.

Programma

Wat staat er tijdens de CRV Koe-Expo op het programma?

De resultaten van uw veestapel optimaliseren: dat is altijd ons uitgangspunt. Hiervoor hebben we als hulpmiddel de resultaatwijzer ontwikkeld. Deze bevat vijf thema’s die bepalend zijn voor melkveehouderijbedrijven. Door welk thema voelt u zich aangesproken: productie, levensduur, efficiëntie, vruchtbaarheid  of gezondheid?

Wilt u even sparren? Onze collega’s staan klaar op de CRV Koe-Expo om met u van gedachten te wisselen over de thema’s die juist voor uw veestapel actueel zijn. En op de vakbeurs geven onze medewerkers u graag toelichting op nieuwe én bestaande oplossingen om uw veestapel optimaal te managen.

 Bekijk welke bedrijven met een stand aanwezig zijn

Last but not least: in de keuringsring strijden de topkoeien van fokkers uit Zuidwest-Nederland om de hoofdprijzen. Een lust voor het oog.

Kinderhoek

Kinderen meenemen? Geen enkel probleem. Tijdens de CRV Koe-Expo vindt u een kinderhoek waar de kleintjes vermaakt worden terwijl u in alle rust de beurs bezoekt. De activiteiten zijn (onder voorbehoud): 

  • Schminken
  • Cupcakes versieren
  • Springkussen

Blog

Alvast in de juiste stemming komen? Lees hoe kenners en liefhebbers naar de CRV Koe-Expo toeleven:

 Tessa Hermanussen achter de schermen van de CRV Koe-Expo

Meer over de dochtergroepen
Van welke stieren worden er op de CRV Koe-Expo dochtergroepen getoond? Welke stieren dragen bij aan de efficiëntie, gezondheid, vruchtbaarheid, productie of levensduur van uw veestapel?

 Lees alles over de dochtergroepen in Den Bosch


CRV Koe-Expo, meer dan je ziet

Gratis parkeren, catalogus en entree