CRV-Boerindag: leerzaam en gezellige ontmoetingen met collega’s

categorie Coöperatie
31
okt
2017
2
Reacties
CRV-Boerindag

De CRV-Boerindag is een dag speciaal voor boerinnen. Het is een leerzame, gezellige dag met inspirerende sprekers, een keuze uit interessante workshops, een lichte lunch en u sluit de dag af met een boerenbuffet. En natuurlijk ontmoet u collega-boerinnen! Deze dag is gratis voor leden en/of klanten van CRV. 

De CRV-Boerindag strijkt dit jaar weer neer in Vlaanderen en wel op 14 november in Laakdal. Wilt u aanwezig zijn bij dit leuke evenement? Schrijf u dan nu in! Deelname is gratis voor leden en/of klanten van CRV, maar aanmelden is verplicht.
De CRV-Boerindag is een leuke gelegenheid om buiten uw eigen erf collega-boerinnen te ontmoeten. Bovendien is het een leerzame dag, met verschillende workshops, waarvan de meeste zijn toegespits op het rundveebedrijf. Bekijk de onderwerpen van de workshops.

 

Programma CRV-Boerindag 

De CRV-Boerindag begint om 12.00 uur en het programma loopt door tot 19.00 uur. Dit betekent dat u thuis eerst wellicht een aantal zaken moet regelen, maar als dat eenmaal is gebeurd, is deze dag echt voor u! Op de Boerinmarkt ontmoet u o.a. adverteerders uit ons blad en allerlei leuke spullen (denk aan uw portemonnee!). Daarnaast bevat het programma inspiratie-workshops en de talkshow FEMtalk. En als kers op de taart eindigen we de dag met een heerlijk boerenbuffet en een lekker toetje.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 reacties

 1. 08 november 2017 (Ilse Willems) Schreef:

  Beste

  Ik wil even informeren of er misschien toch nog een plaatsje vrij was voor de workshop ” vergeet jezelf niet”?
  Had deze graag gevolgd maar blijkbaar volzet.

  Beantwoorden
  • 09 november 2017 (CRV) Schreef:

   Beste Ilse, We hebben per workshop een maximum en zodra dat is bereikt, is het niet meer mogelijk om voor die workshop in te schrijven, helaas. We kunnen ook geen uitzonderingen maken…

   Beantwoorden