CRV-Boerindag: leerzaam en gezellige ontmoetingen met collega’s

categorie Coöperatie
29
okt
2019
0
Reacties
boerindag

De CRV-Boerindag is een dag speciaal voor boerinnen. Het is een leerzame, gezellige dag met inspirerende sprekers, een keuze uit interessante workshops, een lichte lunch en u sluit de dag af met een boerenbuffet. En natuurlijk ontmoet u collega-boerinnen! Deze dag is gratis voor leden en/of klanten van CRV. 

De CRV-Boerindag strijkt dit jaar weer neer in Vlaanderen en wel op 19 november in Torhout. Wilt u aanwezig zijn bij dit leuke evenement? Schrijf u dan nu in! Deelname is gratis voor leden en/of klanten van CRV, maar aanmelden is verplicht.
De CRV-Boerindag is een leuke gelegenheid om buiten uw eigen erf collega-boerinnen te ontmoeten. Bovendien is het een leerzame dag, met verschillende workshops, waarvan de meeste zijn toegespitst op het rundveebedrijf. Bekijk de onderwerpen van de workshops.

 

Programma CRV-Boerindag 

De CRV-Boerindag begint om 12.00 uur en het programma loopt door tot 19.00 uur. Op de Boerinmarkt ontmoet u o.a. adverteerders uit ons blad en allerlei leuke spullen (denk aan uw portemonnee!). Daarnaast bevat het programma inspiratie-workshops en de talkshow FEMtalk. En als kers op de taart eindigen we de dag met een heerlijk boerenbuffet en een lekker toetje.