Agenda

Wis alle filters

Prijskamp Pulderbos

Regio: Antwerpen categorie   Keuring
Tijdens de kermis van Pulderbos op maandag 19 augustus hebben opnieuw de jongveeprijskamp en prijskamp Belgisch witblauw plaats.

Provinciale prijskamp Holstein Oostmalle

Regio: Antwerpen categorie   Keuring
De provinciale melkveeprijskamp voor Antwerpen heeft opnieuw plaats aan de terreinen in de Smekenstraat te Oostmalle op donderdag 22 augustus. De prijskamp start om 10.00 uur.

Interprovinciale prijskamp Belgisch witblauw Leuven

Op maandag 2 september heeft tijdens de jaarmarkt te Leuven opnieuw de interprovinciale prijskamp voor dieren van het Belgisch witblauw ras plaats. Het oude stadscentrum is traditioneel het toneel van een mooie prijskamp waar boer en burger elkaar ontmoeten. De prijskamp start om 10.30 uur.

Open landbouwdag Eeklo

Regio: Oost-Vlaanderen categorie   Keuring
Tijdens de open landbouwdag op de schoolhoeve (Tieltsesteenweg) in Eeklo op zondag 8 september wordt dit jaar naast de provinciale melkveeprijskamp voor het eerst ook een prijskamp voor Belgisch witblauw georganiseerd. De open landbouwdag is een gezamenlijk initiatief van het college OLV Ten Doorn, stad Eeklo en CRV-afdeling Meetjesland en... lees meer ›
-
22 sep

Werktuigendagen Oudenaarde

CRV is op 21 en 22 september aanwezig op de Werktuigendagen in Oudenaarde. U bent van harte welkom op onze stand, voor een drankje en een goed gesprek (standnummer 136). De beurs is open van 9 tot 18 uur. Kijk voor meer informatie op www.werktuigendagen.be/nl