Agenda

Wis alle filters

Prijskamp Oosterkempen

Regio: Antwerpen categorie   Keuring
De melkvee- en witblauwprijskamp van de afdeling Oosterkempen vindt opnieuw plaats op te terreinen aan Agri Z. Voor meer informatie en inschrijven voor melkvee, contacteer Jan Willems (wijazean@telenet.be of 0497 85 07 62). Voor Belgisch witblauw is er de inschrijvingsavond in het PC Geel ten Aard op 27 juni om... lees meer ›
-
30 jul

Beurs Libramont

Regio: Wallonië categorie   Beurs, Keuring
Vanaf vrijdag 27 juli tot en met maandag 30 juli verwacht de landbouwbeurs in Libramont meer dan 220.000 bezoekers, onder meer voor de keuringen voor diverse rundveerassen. Bezoek de site van de organisatie.

Nationale grote prijs Keukens Redant

De grote prijs keukens Redant vindt plaats op zaterdag 4 augustus te Erpe Mere. Het terrein is bereikbaar via de Joseph Cardijnstraat. De prijskamp voor stamboekdieren van het Belgisch witblauwe ras start om 10u. Voor meer info en inschrijven neemt u contact op met Hedwig Redant (info@keukensredant.be of 0475 78 64... lees meer ›

Provinciale prijskamp Limburg Belgisch witblauw

Regio: Limburg categorie   Keuring
De provinciale prijskamp Limburg heeft plaats op 5 augustus tijdens de Alkense oogstfeesten aan de Pleinstraat in Alken. Voor meer informatie en om in te schrijven kan u terecht bij Frank Steukers (Frank.Steukers@crv4all.com of 0472 18 07 63).

Regionale melkvee- en vleesveeprijskamp Beveren-Waas

Regio: Oost-Vlaanderen categorie   Keuring
De regionale prijskamp van Beveren-Waas voor melkvee en Belgisch witblauw vindt plaats op zondag 12 augustus op het Gravenplein in Beveren. Voor meer informatie en om in te schrijven kan u terecht bij Pieter Maes (pietermaes24@hotmail.com of 0472 66 78 25).