Agenda

Wis alle filters

Fokveedag melkvee en Belgisch witblauw Koekhoven

Regio: Antwerpen categorie   Keuring
Op 24 juni vindt opnieuw de fokveedag plaats in de Bosstraat te Merksplas. Voor meer info en om in te schrijven kan u zich wenden tot Ben Verheyen (Ben.Verheyen@skynet.be of 0477 36 57 42).

Provinciale fokveedag Belgisch witblauw Oost-Vlaanderen

Regio: Oost-Vlaanderen categorie   Keuring
Op zondag 25 juni vindt opnieuw de provinciale fokveedag voor Belgisch witblauw plaats op de markt in Sint-Lievens-Houtem. Meer informatie is te bekomen bij Marc Van Den Bossche (Marc.Van.Den.Bossche@crv4all.com). Inschrijven is eveneens bij Marc en kan tot 1 juni 2017.

Melkveeprijskamp Kontich

Regio: Antwerpen categorie   Keuring
De melkveeprijskamp te Kontich vindt dit jaar plaats op 11 juli aan de Expressweg in Kontich. Meer informatie en inschrijven bij Alfons Hoefkens (alfonshoefkens@gmail.com of 0498 39 24 19).

Melkveeprijskamp Noordhoek en Noorderkempen

Regio: Antwerpen categorie   Keuring
De melkveeprijskamp van de Noordhoek en Noorderkempen te Loenhout vindt dit jaar plaats op 11 juli. Inschrijven voor de prijskamp kan tijdens de inschrijvingsavond op maandag 12 juni 2017 tussen 20.30 u. en 21.30 u. in het Parochiecentrum St.-Godelieve van Wuustwezel, Lokaal: “De Junior”. Inschrijvingsformulieren + verdere info kunnen verkregen worden... lees meer ›

Fokveedag melkvee en Belgisch witblauw Wulpen

Regio: West Vlaanderen categorie   Keuring
De provinciale fokveedag Belgisch witblauw West-Vlaanderen en de regionale fokveedag melkvee van De Westhoek vindt dit jaar plaats op zaterdag 15 juli. Plaats van gebeuren is de dorpsplaats van Wulpen. Meer informatie en inschrijven bij Marc Coussement (Coussement.Marc@skynet.be of 0477 36 57 42).